PUBLICITAT

 

El passat 15 de desembre Foto Fòrum Castelló vam acudir puntuals a la cita amb la Fira d’Entitats.

Des de primera hora vam estar a l’estand, al costat de l’olivera, presentant el nostre projecte 2020 , el curs d’iniciació a la fotografia que es durà a terme al febrer i el ja tradicional photocall on tot el que s’acosta se’n porta gratis una foto nadalenca que posteriorment pot descarregar des de la nostra pàgina de facebook.

Encara que el plat fort de la jornada el reservem per a la Marató Fotogràfica, un esdeveniment que serveix per a de manera artística documentar la fira i els racons més emblemàtics del poble, des de les 7.30 del matí ja es podien veure fotògrafs captant imatges, que a més enguany com a novetat es van emportar una motxilla amb obsequis per part dels nostres patrocinadors.

PUBLICITAT

Enguany comptàrem amb un jurat excepcional conformat per Núria Gregori, regidora de cultura, Lorena Gilabert, com a sòcia i guanyadora de l’any passat i Neus Mascarós, amb reconeguda trajectòria professional com a fotògrafa, aquestes són les fotos guanyadores que es van emportar el gat a l’aigua.

Categoria poble

1r premi, Francisco Redondo

2n premi Francesc Barberá

3r premi Gemma Bó

I per part de Fira

1r premi Eduardo Gil

2n premi Eugenio Vila

3r premi Juan Marco

Destacar també una menció que va fer el jurat a la fotografia de Joan Miquel Galve

Volem donar les gràcies a tots els participants per l’alt nivell demostrat, així com als nostres patrocinadors d’enguany, el nostre agraïment a Eliseo Plá, Videca, Exagro i Airconnect els quals van posar els mitjans per a portar a cap l’esdeveniment.

En breu anunciarem lloc i data per a l’exposició de les fotografies guanyadores, així com una xicoteta selecció de les més destacades.

Foto Fòrum Castelló

- PUBLICITAT -