- PUBLICITAT -

 

L’Hospital d’Alzira i les associacions d’Alzheimer de la comarca convoquen un concurs de relat breu per a conscienciar sobre la malaltia, entre les associacions convocants està el col·lectiu castelloner Respir Acció Social.

L’Hospital d’Alzira i ‘Alzheimer Plataforma la Ribera’, que reuneix les 11 associacions de familiars de malalts d’alzheimer de la comarca, han convocat un concurs de relat breu, amb el lema ‘Contar per a recordar’

Aquesta és una de les accions previstes per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, que se celebrarà cada 21 de setembre.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquest concurs és el de donar visibilitat i conscienciar la població sobre aquesta malaltia degenerativa que ocupa, actualment, el tercer lloc com a patologia sanitària, per darrere dels accidents cardiovasculars i el càncer, i que s’estima que afecta més de 3.500 persones de la comarca de la Ribera.

Els relats participants, que tindran una extensió màxima de 400 paraules, hauran de ser inèdits i versaran sobre la malaltia i les seues repercussions sobre els pacients i els seus familiars i amics. Els textos han d’enviar-los abans del 10 de setembre, mitjançant correu electrònic a comunicacion@hospital-ribera.com.

En les bases del concurs s’han establert un primer i segon premi dotats amb una tauleta tàctil i un lot de llibres, respectivament. La decisió del jurat del concurs, format per representants de les 11 associacions i de la direcció de l’Hospital de la Ribera es donarà a conèixer el pròxim 21 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer.

Font de la informació: laribera.san.gva.es/concurs

Redacció CN

- PUBLICITAT -