- PUBLICITAT -

Castelló es vesteix de solidaritat per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer

Amb el lema “Integrant la Innovació” de la Confederació Espanyola d’Alzheimer, el poble es prepara per a un dijous especial dedicat a aquesta malaltia

L’AFA Castelló Respir se suma a la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer amb activitats a la plaça de l’Ajuntament, ‘photocall’ Mans per l’Alzheimer i la ‘globotada’ marquen les activitats centrals a la plaça de l’Ajuntament

Fotos d’activitats ja fetes per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer

CN | Aida

Aquest dijous, 21 de setembre, l’AFA Castelló Respir té programades diverses activitats a la plaça de l’Ajuntament de Castelló amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. Aquestes iniciatives tenen lloc dins del marc del lema “Integrant la Innovació” promogut per la Confederació Espanyola d’Alzheimer per aquest 2023.

A les 19.00 h, els cicles formatius professionals de la família de Serveis a la Comunitat de l’IES Vicente Gandia instal·laran un ‘photocall’ de Mans per l’Alzheimer. Alumnes i ciutadania estan convidats a fer-se fotos que posteriorment es difondran a les xarxes socials per visibilitzar i sensibilitzar sobre aquesta malaltia neurodegenerativa.

PUBLICITAT

L’acte principal començarà a les 20.00 h amb la lectura del manifest, i culminarà amb una emotiva ‘globotada’.

L’AFA Castelló Respir vol expressar el seu agraïment a l’IES Vicente Gandia i a l’Ajuntament de Castelló per la seua col·laboració en aquests actes, així com a tots els col·lectius que s’han sumat a la causa. La Confederació Espanyola d’Alzheimer, per la seua banda, reivindica la innovació com a eina clau en la lluita contra aquesta malaltia, i aquesta jornada és una perfecta oportunitat per a reflexionar sobre la seua importància.

- PUBLICITAT -