- PUBLICITAT -

 

Des de la Regidoria d’Educació per mitjà de la Comissió d’Activitats Extraescolars vos mostrem els relats guardonats al II Concurs de relats breus de Tots Sants.

PUBLICITAT

Totes i tots s’han esforçat molt i mostra d’això són els magnífics resultats que hem obtingut.

Cada dia publicarem un relat breu, a continuació llegireu uns dels relats guanyadors que vam escriure amb motiu de Tots Sants, esperem que vos agraden.

Laia Francés Benavent, amb el relat ‘El misteri’, guardonat dins de la categoria de 1r d’ESO.

El misteri

Tot va començar al poble de Castelló. Era una vesprada grisa, queia molta pluja. Un grup de xiquetes i xiquets de dotze anys van anar a demanar truco o trato, perquè era el dia de Halloween i volien arreplegar molts caramels. Però un xiquet que li deien Natxo va desaparéixer. Ell no sabia on estava, el van portar a una casa encantada de bruixes i fantasmes, i plena de teranyines.

Al cap de deu minuts d’anar voltant pel poble, unes xiquetes del grup, Marta, Paula i Laia se n’adonen que faltava Natxo, encara que van continuar perquè pensaven que s’havia amagat per a espantar-les.

Una estona més tard desapareixien tres persones més del grup, dues xiques i un xic: Núria, Laia i Ferran. I com que n’eren tants, ningú se n’havia adonat. Després, al cap de mitja hora van començar a trobar-los a faltar, on estaven Núria, Natxo, Laia i Ferran?

Una mica nerviosos i sorpresos van decidir buscar-los perquè pensaven que no se n’haurien anat sense dir res. De sobte, a Paula se li ocorregué telefonar-los, però en la casa on estaven no hi havia cobertura Així que van començar a buscar-los, se’n van tornar cap arrere per si estaven per allí però no els van trobar.

Teresa es va adonar que per un carreró on estaven buscant als amics hi havia algú, i van a anar a preguntar-li si havia vist amagar-se alguns xiquets. Però ells, innocents, no sabien que eixe home era qui havia agafat als seus amics, Aquest senyor els va portar a la casa on estaven els seus amics desapareguts. A uns els van trobar en una habitació i, Ainara i Lourdes, un poc temoroses, immediatament van anar en busca dels altres amics. Quan els van trobar van descobrir la sorpresa de la festa i els van dir que no digueren res. Així, com que els seus amics estaven en una altra part de la casa, van acordar que quan Natxo pegara tres colps al sostre els altres amics podrien baixar. Tots es van posar en posició i van dir a la vegada: SORPRESA!!!!!!!

Van tirar molts caramels a l’aire i van celebrar una nit superguai!

Així que Feliç Halloween o dia de Tots Sants!!!

Regidor d’Educació i guardonats dels relats breus ‘Tots Sants’ 2021 | Foto: Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -