- INFORMACIÓ -

 

La Regidoria d’Educació i Educació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló informa que:

Des de la Comissió d’Activitats Extraescolars de la Regidoria d’Educació vos mostrem un recull de les activitats que hem realitzat amb l’alumnat tot i les dificultats provocades per la COVID-19.

PUBLICITAT

Totes i tots s’han esforçat molt i mostra d’això són els magnífics resultats que hem obtingut.

Cada dia publicarem un relat breu, a continuació llegireu uns dels relats guanyadors que vam escriure amb motiu de Tots Sants, esperem que vos agraden:

L’ANTIGUITAT

Era l’any 1939, en un poble habitava una família molt humil amb tres xiquets. El pare acabava de lluitar en una guerra que va acabar perdent. El bàndol contrari es va apoderar de tot i els carrers van estar vigilats a la recerca de persones amb idees diferents. La família va passar uns mesos fugint per a no ser executats.

El pare va estar tancant uns quatre anys i la família va estar molt afectada per aquesta situació i per poder subsistir van tindre que dedicar-se a la venda il·legal de menjar.

Els dos fills majors anaven pel carrer demanant una simple moneda o un tros de pa, a causa de la difícil situació per la qual estava passant la família.

Així va ser fins que el fill major va poder trobar faena i es va convertir en cap de família.

El temps anava transcorrent i la situació de la família a poc a poc anava millorant, sempre esperant a que poguera tornar el seu pare.

Finalment, el dia esperat va ocórrer i el pare va tornar, però no era el mateix, el pas del temps l’havia deteriorat molt. I l’alegria no durà quasi, en passar uns mesos el pare va morir…

La família ho va lamentar molt però pogueren subsistir i amb el pas dels anys recordaven sempre al pare, a qui sempre visitaven tots junts el dia de Tots Sants; el trobaven entre ells i el recordaven sempre amb un somriure a la cara.

Jose Maria Oltra Ferri
2n d’ESO
Col·legi Sant Doménech

- PUBLICITAT -