- INFORMACIÓ -

 

La Regidoria d’Educació i Educació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló informa que:

Des de la Comissió d’Activitats Extraescolars de la Regidoria d’Educació vos mostrem un recull de les activitats que hem realitzat amb l’alumnat tot i les dificultats provocades per la COVID-19.

PUBLICITAT

Totes i tots s’han esforçat molt i mostra d’això són els magnífics resultats que hem obtingut.

Cada dia publicarem un relat breu, a continuació llegireu uns dels relats guanyadors que vam escriure amb motiu de Tots Sants, esperem que vos agraden:

FANTASMES AL POBLE

Fa uns anys, un poble es va despertar atemorit. Havien trobat mort Rafa al cementeri del poble, ningú sabia què havia passat, no hi havia signes de violència; Rafa es trobava a terra, amb els ulls oberts i prop de la reixa.

Només tenia 34 anys i semblava un bon xic; li agradava gastar bromes, sobretot per Tots Sants.

Quan era xicotet el seu pare sempre li explicava històries i anècdotes de Tots Sants i va créixer amb por, por dels morts, por de les ànimes que vagaven pel cementeri.

I cada any es passejava pel cementeri sense ànims, amb l’única companyia que els gats, les tombes i els morts.

Però aquesta vegada el mort era ell… i ningú sabia què havia passat. La policia va interrogar a totes les veïnes i veïns, però ningú va veure res.

Va passar un any i la por va anar creixent entre el veïnat i començaren les històries sobre què va ocórrer aquella nit.

Va arribar el primer aniversari de l’assassinat de Rafa, es va fer fosc i la nit es va apoderar del cementeri… i de sobte on va morir va aparèixer…

I vaig obrir els ulls.

PAU BORJA I ORDIÑANA
2n ESO
COL·LEGI HERNÁNDEZ

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Escolteu. Abans de publicar qualsevol informació, cal corregir el que es diu. El xiquet es diu Pau, i el col-legi es Hernández. Sigueu seriosos, que sou de Castelló.

Comments are closed.