- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló a través de la regidoria de Cultura Festiva realitza un xicotet homenatge al món fester dels Moros i Cristians. L’acció ha consistit a engalanar amb uns arcs de llums en forma de castell o fortalesa cada carrer on hi ha situada una cabila Mora o Cristiana.

PUBLICITAT

D’aquesta manera tan simbòlica es vol recordar al poble de Castelló que les comparses mores i cristianes, continuen vives, i en aquests moments durs per a la seua festa, volem que, a través d’aquesta decoració lumínica, no s’apague l’emoció que els envolta any rere any a tots els actes que ens ofereixen.

Per segon any consecutiu, i a causa de la pandèmia de la Covid-19 no els veurem desfilar, però sabem que estan, i que tornaran més forts i amb moltes ganes de fer-nos gaudir d’aquesta gran festa que sempre va acompanyada de les marxes mores i cristianes que ens posen els pèls de punta només escoltar-les.

A més, els balcons de l’Ajuntament, vos tindran presents aquestes festes, a cadascuna de les 8 comparses mores i cristianes. Perquè no vos oblidem, i volem veure-vos animats, tenint present que tornareu, perquè sou valents i així ens ho esteu demostrant.

- PUBLICITAT -