INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Per Eva Remolina / AMIC

Una de les coses que menys agrada a molta gent en aquesta època de Nadal és el moment de comprar els regals. Ja sigui per les cues, les aglomeracions, el poc temps del qual disposem, o perquè se’ns acaben les idees i ja no sabem què fer per a que l’obsequi sigui diferent i original. Per a solucionar tots aquests problemes, hem estat buscant regals que podem comprar per internet, fàcilment des de casa, en un moment i que segur agradarà a tothom que ho rebi, perquè són diferents i originals i el millor de tot, és que no ens gastarem molt.

Per a una entrada d’allò més original, per exemple, pots fer-te amb un pelfut de la família totalment personalitzat. Dibuixos Funko, en els quals podràs a més afegir els noms i sorprendre les visites. Podràs seleccionar entre més de 450 personatges de totes les edats (mascotes incloses), i incloure fins a 8 membres, per la qual cosa les combinacions són múltiples. Ho pots trobar en regalooriginal.com, per 26 euros.

Amb un nom clàssic i peculiar, la Real Fàbrica Espanyola és d’aquestes botigues que sorprenen. A part d’altres productes gurmets, hem descobert alguns regals tradicionals per als més nostàlgics. Jocs com els de les bales, les tabes, o les nines retallables d’antany, seran els detalls ideals per als nostres avis, ja que els portarà molts records. Sorprèn, també, la cura amb què emboliquen cada producte, als quals pots afegir una targeta personalitzada escrita a mà amb una dedicatòria. Els preus, de 8 a 15 euros.

Per a anunciar el sexe d’un bebè a la teva parella o a qualsevol familiar, res millor que un original Pack Baby Shower. Consisteix a utilitzar pols Holi per a revelar si el futur membre de la família serà un nen o una nena. Per 11,92 euros en polvoholi.com.

PUBLICITAT

Un altre regal d’aquests entranyables per als nostres familiars i que no podria faltar en la llista, són els llibres com els d'”Àvia, parla’m de tu”. Llibres oberts on la persona pot escriure la història de la seva vida de manera lliure, o pautada a través d’unes preguntes especialment seleccionades. Un regal que ens permetrà conèixer millor a aquest familiar, però alhora, un record que es quedarà en la família i podrem guardar com un record meravellós. N’hi ha d’avis, pares o oncles. Disponibles també en català en calledelregalo.es, per 28,41 euros.

Ossets de gominola amb alcohol. Sí, tal com sona. Els típics ossets de llaminadura, però amb sabor de tequila-llimona, rom-pinya, ginebra-fresa, vodka-taronja o Wisky-cola. Cadascun té sabor d’un còctel. Cada pot de 70 grs equival aproximadament a una copa. En regalador.com, per 5,50 euros.

A la mateixa web que l’anterior, i per 29,90 euros, pots fer-te amb una xocolatina Willy Wonka de 1 kg en la qual a més trobaràs un bitllet daurat amb el text personalitzat que triïs. Ideal per a notificar algun esdeveniment, notícia, o simplement per a felicitar les festes, un aniversari…

I finalment, no deixis de visitar la web curiosité.es, on es poden trobar detalls d’allò més variats com tasses amb constel·lacions que canvien de color, estovalles individuals que són vinils antics, coixins en forma de pernil ibèric o quaderns digitals reutilitzables.

Les xarxes socials ens comparteixen moltes idees com aquestes i moltes altres,  i a més ens permeten comprar des de casa còmodament i de forma totalment segura. Ja no hi ha excuses aquest any per no saber què regalar.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací