- INFORMACIÓ -

 

L’Associació de Comerciants de Castelló començarà en uns dies una nova campanya amb el lema «Refresca l’estiu amb el comerç de Castelló»

Coincidint amb l’època de l’estiu, l’Associació de Comerciants de Castelló comença una nova campanya amb la qual pretenen “animar” els castelloners i castelloneres a fer les compres al comerç local del nostre poble.

PUBLICITAT

Ara més que mai

Els xicotets comerços locals prenen el seu paper protagonista en l’actualitat com a forma de recuperació dels carrers i el pobles, i Castelló no és una excepció. Per això, des de l’ACC, us volem animar que poseu el vostre xicotet granet d’arena en aquesta recuperació, perquè cal tindre per segur que cadascun de nosaltres pot conjuntar les forces perquè totes i tots guanyem comprant en uns negocis pròxims i eficaços.

Les excuses ja les coneixem: “Tot és més car a les botigues xicotetes”, “És que als centres comercials ho tenim tot”…., però si et pares a pensar-ho, aquestes afirmacions no apunten a la certesa. De veritat paga la pena estalviar-se uns pocs euros sacrificant un producte millor i una atenció personalitzada?

Per aquest motiu, el col·lectiu castelloner regalarà en els pròxims dies a les clientes i clients dels comerços associats, una mini-nevera d’estiu, per poder refrescar els teus pots de beguda, per anar a la platja o a la piscina.

La campanya, denominada «Refresca l’estiu amb el comerç de Castelló», es presenta com una nova acció i s’emmarca dins de les activitats dutes a terme pel col·lectiu per fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans, als quals pretenen agrair la seua fidelitat a través d’aquestes iniciatives comercials, la campanya compta amb el patrocini de Fedalcis, Unió Gremial, Nou Gremial, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló.

Associació de Comerciants de Castelló

- PUBLICITAT -