- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

 

L’arribada d’un altre front atlàntic portarà ponents que faran pujar les temperatures

Estàvem avisats que el cap de setmana anava a ser ventós i fred. Anàvem a tindre temperatures de tardor, però estareu d’acord que en moltes zones han sigut temperatures hivernals, perquè, a més, el descens tèrmic ha vingut acompanyat de forts vent de mestral.

PUBLICITAT

El vent continuarà bufant amb força almenys durant 48 hores més. De fet, els avisos meteorològics per vents estaran ben presents tant hui com demà.

Mestral al nord. Ponent al centre i al sud que han fet pujar les temperatures nocturnes i mantindran iguals les diürnes. Els núvols estaran presents al cel del País Valencià des de primera hora, però pense que serà aquesta vesprada quan quedarà més tancat i es registren pluges dèbils.

El vent es reforçarà demà i bufarà del nord-oest, portant una massa d’aire més freda al País Valencià. Els núvols passaran ràpids des de l’interior cap a la costa i el dia serà clar amb molt bona visibilitat, però hi haurà un ambient ben fresc, ja que el vent accentuarà la sensació de fred com va passar durant el cap de setmana.

L’ascens de les temperatures serà notable de nou dimecres amb vents de ponent i el pas d’un front molt poc actiu. Tant dijous com divendres el vent encalmarà, però l’ambient continuarà sent molt suau (càlid si tenim en compte que estem a la recta final del novembre).

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça so, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -