- PUBLICITAT -

 

A poques hores de l’arribada dels Reis d’Orient a Castelló, volem recordar-vos quina serà la ruta que seguiran perquè tothom puga gaudir d’una vesprada màgica.

En primer lloc, la Comitiva Reial eixirà a les 17:30h des de la Plaça de l’Ajuntament, i s’avisara de la seua sortida amb un castell de focs artificials.

Posteriorment, aquests són els carrers que Melxor, Gaspar i Baltasar recorreran a lloms dels seus cavalls i acompanyants de batucada, inflables gegants, playmòbils i personatges de Disney:

17.30 h – Sortida des de Pl. de l’Ajuntament – C/ Palleter – C/ Carles Carbonell – C/ Sants de la Pedra – C/ Mestre Fayos – C/ Sang – Pl. Església – C/ del Pla – C/ de la Sèquia – Pl. País Valencià – C/ de Baix – C/ Santa Barbara – C/ de Dalt – Pl. de l’Ermita – C/ Cervantes – C/ Mestre Giner – C/ del Pedró – Pl. de l’Ajuntament.

Seguint l’ordre anterior es faran 4 parades a les següents places perquè els més menuts i menudes puguen veure millor a Ses Magestats els Reis:

PUBLICITAT

1. Pl. de l’Església
2. Plaça del País Valencià
3. Pl. de l’Ermita
4. Pl. de l’Ajuntament.

Així mateix, des de l’Ajuntament de Castelló volem recordar que per motius de seguretat a causa de l’actual situació sanitària i per evitar aglomeracions cal que tots els assistents consulten prèviament el recorregut per escollir un sol punt de passada des d’on poder gaudir de la cavalcada. A més a més, es prega no seguir el recorregut de la Comitiva Reial. Finalment, cal utilitzar correctament la mascareta en tot moment.

De nou, demanem responsabilitat a tota la població per fer que aquesta cavalcada siga un èxit i una il·lusió per a tots els xiquets i xiquetes de Castelló.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací