- PUBLICITAT -

 

A poques hores de l’arribada dels Reis d’Orient a Castelló, volem recordar-vos quina serà la ruta que seguiran perquè tothom puga gaudir d’una vesprada màgica.

PUBLICITAT

En primer lloc, la Comitiva Reial eixirà a les 17:30h des de la Plaça de l’Ajuntament, i s’avisara de la seua sortida amb un castell de focs artificials.

Posteriorment, aquests són els carrers que Melxor, Gaspar i Baltasar recorreran a lloms dels seus cavalls i acompanyants de batucada, inflables gegants, playmòbils i personatges de Disney:

17.30 h – Sortida des de Pl. de l’Ajuntament – C/ Palleter – C/ Carles Carbonell – C/ Sants de la Pedra – C/ Mestre Fayos – C/ Sang – Pl. Església – C/ del Pla – C/ de la Sèquia – Pl. País Valencià – C/ de Baix – C/ Santa Barbara – C/ de Dalt – Pl. de l’Ermita – C/ Cervantes – C/ Mestre Giner – C/ del Pedró – Pl. de l’Ajuntament.

Seguint l’ordre anterior es faran 4 parades a les següents places perquè els més menuts i menudes puguen veure millor a Ses Magestats els Reis:

1. Pl. de l’Església
2. Plaça del País Valencià
3. Pl. de l’Ermita
4. Pl. de l’Ajuntament.

Així mateix, des de l’Ajuntament de Castelló volem recordar que per motius de seguretat a causa de l’actual situació sanitària i per evitar aglomeracions cal que tots els assistents consulten prèviament el recorregut per escollir un sol punt de passada des d’on poder gaudir de la cavalcada. A més a més, es prega no seguir el recorregut de la Comitiva Reial. Finalment, cal utilitzar correctament la mascareta en tot moment.

De nou, demanem responsabilitat a tota la població per fer que aquesta cavalcada siga un èxit i una il·lusió per a tots els xiquets i xiquetes de Castelló.

- PUBLICITAT -