- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida

El dissabte passat, 13 de gener de 2024, va tenir lloc la setena edició de la Gala d’Esport organitzada per la Regidoria d’Esports de Castelló. Un esdeveniment que va reunir representants de diverses entitats i clubs esportius, així com esportistes individuals, amb l’objectiu de rendir un emotiu homenatge al talent esportiu local i als qui treballen per fomentar l’activitat física a la ciutat.

VII Gala de l’Esport – Fotos: Joanjo Puertos

Guardó del COM ‘El Castellet’ per a Vicent Ribes Sarasol:

PUBLICITAT

Enguany, el Centre Ocupacional Municipal ‘El Castellet’ ha triat com a guardonat a Vicent Ribes Sarasol, reconeixent la seua notable trajectòria esportiva. La directora i psicòloga del centre, Lluïsa Ros Aranda, va ser l’encarregada de lliurar-li el guardó durant el transcurs de la gala.

Vicent i Lluïsa

Versatilitat en Diverses Disciplines:

Vicent Ribes Sarasol destaca per la seua versatilitat en diverses disciplines esportives. En atletisme, ha participat amb èxit en llançament de softball, 50 m marxa i curses populars. A més, ha demostrat la seua habilitat en senderisme, ascendent fins al primer nivell, i fins i tot va fer el seu debut en el món del tennis l’any passat. La seua dedicació i participació activa en diverses modalitats l’han convertit en un exemple de superació personal, perseverança i companyonia.

Membres del Centre donat suport a Vicent

Felicitats a totes i tots els Guardonats:

De segur el COM ‘El Castellet’ no només felicita Vicent, sinó que també reconeix i felicita a totes les persones guardonades en aquesta edició de la Gala d’Esport de Castelló. Un esdeveniment que celebra els èxits individuals i col·lectius, demostrant la riquesa i diversitat del talent esportiu present al poble.

La VII Gala d’Esport de Castelló es consolida com un punt de trobada per a la comunitat esportiva local, destacant els assoliments i la passió que impulsen l’activitat esportiva a Castelló.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací