- PUBLICITAT -

 

Un grup de Veïnes del barri de Califòrnia estan recollint signatures per exigir a l’Ajuntament de Castelló que torne el sentit del carrer La Sang a la seua configuració d’abans.

Segons els peticionaris, l’actual direcció del carrer s’ha convertit en un gran problema de trànsit, provocant congestió, perills per a vianants i conductors i impactes negatius sobre el medi ambient, l’economia i la salut pública.

PUBLICITAT

La petició de signatura d’aquest document ja està en marxa al voltant d’una setmana i ja porta més de 400 signatures, aquesta demana a l’Ajuntament que actue immediatament per millorar la qualitat de vida de la comunitat invertint el sentit del carrer. Els peticionaris també demanen que els membres de la comunitat s’unisquen a ells per mostrar el seu suport al canvi.

Diversos negocis del poble s’han oferit a tindre documents per a signar i són:

Milar Gandia
Floristeria Elvira
La Pluma moda
Estètica i Perruqueria Maycka
Tintoreria Satorres
Forn (Sauco) Sant Vicent
Ferreteria La Clau

Grup de Veïnes del barri de Califòrnia

- PUBLICITAT -

13 Comentaris

 1. El dilluns pasat,anava jo per el carrer la sang i de pronte entrà en el carrer anomenat un vehicle que va ficar els cuatre intermitens i aixi va pasar tan panxo.i diq jo:que fem? Fiquem els intermitens i puguem pasar no?

 2. El unic carrer que hi havia per a pasar a l’altra banda del poble, que ganes tenia de trobar aquesta peticio. Totalment a favor!!

 3. La sostenibilitat social és un component fonamental de la sostenibilitat en general. La sostenibilitat social és la capacitat d’una societat per a satisfer les necessitats i desitjos dels seus membres de manera justa i equitativa, sense comprometre la capacitat de les futures generacions per a satisfer les seues pròpies necessitats.

  Per tant, sense sostenibilitat social, no pot haver-hi una vertadera sostenibilitat a llarg termini. La sostenibilitat social inclou consideracions com l’equitat econòmica, la justícia social, la participació ciutadana, la protecció dels drets humans i la preservació de la cultura i la identitat d’un poble. En garantir que les necessitats i desitjos de la societat se satisfacen de manera sostenible, sols així es pot aconseguir un desenvolupament sostenible íntegrament.

 4. El problema es la carretera no el carrer la sang. Les firmes deurien ser per a cambiar el sentit de la carretera. Quina mania amb el carrer, en lo tranquils que estem ara.

  • Està molt bé aquest comentari, sobretot per què fas poble, ja veig que mires sols per tu i als altres que els fot…

  • Deveres que pox dormir tranquila,en cuan hihan comersos afectax.jo te recomanaria que si vols estar mes tranquil o tranquila que proves anarten a la montanya.segur que alli t’ensenyaries a tindre un poc mes de sensibilitat de la que has demostrat am el teu comentari.tu sols no eres el carrer la sanc.tox an signat els seus comentaris menos tu

 5. Encara no he trovat a cap persona que li afavoreixca el sentit actual, ni als propis veïns, ja que tenen que pegar la volta igual ( o mes volta inclús ) … així que algu m’explique quina millora aporta . . si tanta gent es queixa no es ni per casualitat ni per gust.

   • Si les persones primer i sobretot aquelles que tenen dificultats per a caminar i per comprar o anar a la farmàcia o al banc han de pegar la volta a mig poble, no teniu més arguments?

    Encara no m’ha arribat cap explicació llògica que és el primer que exigiria, encara que no és cosa meua exigir res, és responsabilitat del qui governa donar explicacions, si vol clar…

 6. És admirable veure com els veïns del barri de Califòrnia de Castelló estan prenent les regnes del seu barri i estan treballant activament per millorar la qualitat de vida de la seua comunitat. La recollida de signatures per exigir a l’Ajuntament que torne el sentit del carrer La Sang a la seua configuració d’abans mostra la determinació i la preocupació dels veïns per solucionar els problemes de trànsit, perills per a vianants i conductors i impactes negatius en el medi ambient, l’economia i la salut pública que estan patint. A més, és important destacar la implicació dels comerços del poble, oferint documents per signar, això mostra una gran col·laboració i unió de la comunitat castellonera per aconseguir una millor qualitat de vida.

 7. Exposen més arguments les veïnes del Califòrnia i els comentaristes que l’alcalde, serà perquè no en té…

 8. La direcció actual del carrer la sang, tal com estan les altres direccions de la carretera no afavorís gens als veïns, en el meu cas crec que és una dispesa de gasoil innecessària, a més d’una doble contaminació, ja que per arribar a ma casa he de fer més quilòmetres e inclús transitar per la zona peatonal per buscar el carrer sant roc o l’ajuntament cap al carrer sants de la pedra.

 9. Es necessari tornar el carrer La Sang a l’anterior sentit de circulació, s’ha partit el poble en dos meitats. Damunt es produeix una major contaminació, per un consum major al tindre q pegar la volta per l’Ajuntament o el cementeri per anar cap a Mestre Fayos i tots els demès cap baix.

Comments are closed.