- PUBLICITAT -

 

El passat dissabte 1 de juliol de 2023, a les 22.00 h, la plaça de l’Ajuntament de Castelló va ser l’escenari d’un excel·lent i emocionant esdeveniment musical. La Banda Jove de Lira Castellonera, sota la direcció de Raül Seguí Penades, va fer gaudir el nombrós públic assistent amb un magnífic concert, aquesta va ser una nit de reconeixement i comiat de Raül Seguí Penades com a director de la Banda Jove de la Lira Castellonera.

PUBLICITAT

No sols la ciutadania castellonera, també molta gent de fora va acudir al concert, omplint la plaça de gom a gom, amb ganes de presenciar aquest moment tan especial. Durant tot el concert, el públic va estar entregat a un programa musical divers i atractiu. La nit va començar amb el vibrant pasdoble “Amparito Roca”, seguit de l’encisadora “Sinfonia de los Juguetes”. Altres destacats van ser el pasdoble “Pasodoble para Paco Alcalde” i “Caridad Guardiola”, ambdós amb un estil que ha guanyat el públic al llarg dels anys.

La Banda Jove també va delectar el públic amb marxes cristianes i morisques, com ara “Tabal i Saragüells” i “Moros Españoles“. La meravellosa marxa processional “Osanna in Excelsis” també va formar part del repertori, traslladant el públic a un ambient solemne i commovedor.

La col·laboració amb el grup de dansa “Bojos per la Dansa” va aportar una energia contagiosa al concert, sobretot durant l’actuació del mambo “Verdiales“, també va tindre cabuda el tango “Farandula“. Un moment molt especial va ser quan la Banda Jove juntament amb la soprano Marta Tolsa Pons, van interpretar la romança “La Tabernera del Puerto” aquesta va encantar a tothom.

Els moments de nostàlgia i alegria van arribar amb la selecció de cançons d’ABBA amb “Abba Gold“, seguida del poema simfònic medieval “La Ruta del Cid”. L’himne de l’Escola de Música de Lira Castellonera va ressonar per la plaça, reforçant encara més el vincle entre la banda i el seu públic.

La nit musical va finalitzar amb les emotives cançons “Cartas Amarillas” i “Un Beso y una Flor”, de Nino Bravo, deixant el públic emocionat i agraït d’haver format part d’aquest memorable comiat.

Raül Seguí Penades, amb la seua dedicació i talent com a director de la Banda Jove, deixa un llegat notable. El seu darrer concert va ser una mostra del seu lideratge i passió per la música, i tots els assistents es van sentir privilegiats de formar part d’aquest moment únic.

De segur que la Banda Jove continuarà traçant el seu camí sota una nova direcció, compromesa en mantenir viva la tradició musical de la Lira Castellonera.

| GALERIA | Concert acomiadament Raül Segui Penades

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -