- PUBLICITAT -

 

Raquel González VilarCampiona d’Espanya Junior per equips i classificada entre les 16 jugadores millors en el Campionat d’Europa Junior Individual amb la Selecció Espanyola.

El passat 6 de juliol començava el campionat d’Espanya Junior per equips a les instal·lacions del Real Saragossa Club de Tennis.

Raquel cap de sèrie núm. 1 del campionat i com a jugadora del Club de Tenis València, partien com a cap de sèries del torneig amb l’equip format per Lucia Llinares, Mar Ribera i la nostra Raquel.

PUBLICITAT

En primera ronda s’enfrontaven al CT Pamplona, amb un resultat de 6-1 / 6-1 per a Raquel, i també triomf de la seua companya.

En segona ronda disputaren els partits contra el Club Internacional de Tenis de Madrid, amb un resultat de 6-7 / 6-2 / 6-1 favorable per a la nostra jugadora i també hi hauria victòria de la seua companya Lucia Llinares.

En semifinals el rival seria l’amfitrió del torneig, el Real Saragossa Club de Tennis, imposant-se Raquel per un 6-1 / 6-4, i guanyant també el segon partit en disputa.

La final seria contra el segon equip cap de sèrie del torneig, la UE Tennispain de Madrid, on amb un partit molt dur, Raquel perdria amb un resultat de 6-4 / 7-6 (13-11), i en guanyar la seua companya el segon enfrontament, es produïa un empat (1-1) que es resoldria en un partit a dobles, on l’equip del Club de Tennis València format per Raquel González/Lucia Llinares, contra les jugadores Carmen Gallardó/Andrea Burguete, aconseguirien la victòria final per un resultat de 4-6/ 6-4 / 10-5.

La setmana passada es disputaven les finals del Campionat Europeu Junior Individual a Klosters(Suissa), on Raquel era una de les dues jugadores que havia estat seleccionada per la Real Federació Espanyola de Tennis, per a representar  Espanya en aquest campionat.

El primer partit de la nostra jugadora seria contra la jugadora eslovaca Bianca Beholuva, on Raquel aconseguiria guanyar per un 6-1/6-2.

En la segona ronda la rival seria la jugadora d’Estònia, Elisabeth Lila, partit que acabaria amb el triomf de la castellonera per un 6-4 / 7-6 (4).

En octaus de final s’enfrontava a la jugadora turca Aysegui Mert, on Raquel va ser derrotada per 6-4 / 6-3, i així, tant la nostra jugadora com els seus companys de la selecció, que també perderen en octaus, posarien fi al campionat.

Actualment la nostra Raquel es troba a Romania, amb la selecció Espanyola de Tennis disputant el Campionat Europeu Junior de Nacions, i si aconsegueixen classificar-se, la pròxima setmana viatjarien a França on es disputaran les finals del torneig.

Raquel que tingues molta sort i gràcies per dur el nom de Castelló per tot Europa!

- PUBLICITAT -