- PUBLICITAT -

 

La castellonera Raquel González ha participat per primera vegada en la seua carrera en el quadre final del Grand Slam U.S OPEN, que se celebra en les pistes de Flushing Meadows-Corona Park, a la ciutat de Nova York.

Raquel va caure en segona ronda en individual, al enfrontant-se a jugadora suïssa Celine Naef 4 cap de sèrie del torneig i número 7 en rànquing mundial, per 6-0. 6-1. Més tard Raquel també participa en dobles, acompanyada de la búlgara Denislava Glushkova i van jugar contra les alemanyes Caroriña Khul i Ella Seidel, eixint derrotades per 6-2. 6-4.

PUBLICITAT

Aquest Grand Slam US OPEN un dels més importants del món, sols ha sigut la seua primera experiència en un gran torneig, als pròxims mesos té al davant moltes noves experiències que de segur la faran pujar al rànquing en aquest esport, el tenis, un disciplina molt competitiva.

En uns dies començarà una gira per EUA en els WTA 15000 professionals, aquesta durarà fins a desembre de 2022.

A més a més, a partir de gener fins a maig de 2023 participarà en la lliga Universitària on l’equip d’Oklahoma State (OSU) està en la màxima categoria de tenis del país en la NCCA en primera divisió, on Raquel apareix ja en el lloc 17 en el rànquing de millors jugadores universitàries en EUA.

En juny tornarà al nostre poble i començarà a jugar per Europa un altra vegada el circuit professional WTA en els mesos de juny, juliol, agost i setembre de 2023.

Cal recordar i destacar que a principi d’aquest agost Raquel firmava el contracte amb la universitat OKLAHOMA STATE UNIVERSITY (OSU) davant del segon entrenador, Jaime Sánchez, que es desplaçaria fins al nostre poble per firmar el contracte.

Aquest contracte suposa que la nostra jugadora rebrà els pròxims quatre anys un altre addicional més, una beca completa que li costejarà totes les despeses universitàries, hostalatge, manutenció i tot el relacionat amb els seus estudis superiors i campionats en la lliga de tenis americana. A més a més, també es faran càrrec durant els mateixos anys que estiga estudiant, de totes les despeses en la seua carrera particular com a professional en tots els tornejos WTA que dispute aquests quatre anys.

Raquel, endavant i sobretot que gaudisques del que més t’agrada, molta sort!!!

- PUBLICITAT -