- PUBLICITAT -

 

La castellonera i tenista Raquel González va participar en el documental el Tour Univers Dona

Ahir dijous, 21 de juliol de 2022, es va transmetre a les 20.45 h en TELEDEOPORTE, el documental de les Joves promeses del Tenis Nacional on apareixia la nostra jugadora Raquel González Vilar.

La nostra Raquel un dels talents en el planter del tenis.

PUBLICITAT

Tour Universo Mujer

En la presentació del documental la noticia de RTVE ens explicava que:

La Federació Espanyola de Tenis, fomenta la participació de joves tenistes com Jessi Bouzas, Marta Soriano o Raquel González amb tornejos de nivell per a la seua formació i progressió.

Raquel González – Fotos RTVE

En aquest nou lliurament del Tour Univers Dona ens detindrem en un dels pilars de l’esport: la pedrera. La Real Federació Espanyola de Tenis s’està bolcant amb l’esport base i un dels seus principals projectes està dissenyat per a formar i impulsar a joves tenistes a partir dels quinze anys.

A més d’establir un sistema d’ajudes per a les esportistes amb projecció de futur i d’alta competició, ha dissenyat tornejos de diferents nivells per a facilitar la seua progressió. Aquestes esportistes comparteixen un somni i un mateix objectiu; tres joves que han renunciat a bona part de la seua joventut per a endinsar-se en el complex camí que condueix a l’èxit.

Raquel González – Fotos RTVE

Amb l’emissió d’aquests continguts en Teledeporte, es manté amb la finalitat del Tour Univers Dona de fomentar la presència de la dona en el món esportiu i el reconeixement dels seus esforços i èxits.

Aquests nous continguts pretenen projectar més encara la imatge que té la dona com a part activa i fonamental de l’esport a Espanya, així com l’activitat física i esportiva en tots els nivells del sistema educatiu, per a assenyalar-los que el camí fins a l’esport federat i el d’alt rendiment és possible també per a elles.

Raquel González – Fotos RTVE
- PUBLICITAT -