- PUBLICITAT -

 

Raquel González, fa doblet i es proclama campiona de J2 València Mundial Junior en individuals i dobles, celebrat a les instal·lacions del València Tennis Center a València

Aquesta setmana, s’ha celebrat el Torneig Mundial J2 Junior, un campionat de molt de nivell, on han participat diverses jugadores del top 100 del rànquing Mundial Junior.

Raquel, cap de sèrie número 4 i actual lloc 86 en el rànquing Mundial, començaria el campionat enfrontant-se a la jugadora sèrbia Mia Ristic, en un partit dur i intens on al llarg del partit va anar imposant-se el joc de la nostra tenista guanyant per 6-2 / 6-3.

PUBLICITAT

El dimecres la rival seria la jugadora anglesa Sarah Tatu, un partit que li va faltar un poc de ritme de joc, però que Raquel resoldria en un marcador favorable de 6-1 / 6-2.

En quarts de finals, la jugadora espanyola Berta Passola, seria la rival de Raquel, jugadora de gran nivell i tècnica depurada. Començava el partit amb dubtes on cada jugadora guanyava el seu servici. Fins al tercer joc, no va poder la jugadora del nostre poble començar a distanciar-se en el marcador, on acabaria guanyant el primer set per 6-3. Al segon set les coses es complicaren, i Berta va desplegar un joc molt ordenat i efectiu, on Raquel tenia moltes dificultats en contrarestar els colps, la qual cosa va fer perdre el segon set per un 2-6. En el tercer i definitiu set, es ficaren amb un marcador de 2-2, i en eixe moment Raquel amb molta concentració i fermesa, va començar a traure el seu millor tenis, acabant guanyant el tercet set per un 6-2.

Ja en semifinals la rival seria la francesa Sarah Rakotomanga, que en la segona ronda havia eliminat la cap de sèrie núm1 del torneig i en el lloc 55 del rànquing mundial junior. El partit es presentava duríssim, ja que la jugadora francesa, a més de tindre tot un repertori de colps molts bons, és esquerrana i açò limitava un poc el revés tan efectiu que té la nostra excel·lent jugadora.

I així va ser, un partit on els punts eren molts llargs i precisos, requerint molta concentració per part de les dues jugadores, perquè tenien una forma de jugar molt pareguda, disputant els punts amb molta força i agressivitat. Al final, després de més de dues hores de partit, guanyaria la nostra campiona Raquel amb un marcador de 6-4 / 6-7 / 6-2.

La final es jugaria aquest dissabte passat i la rival era la jugadora argentina i cap de sèrie número 2 del torneig, Lucia Peyre, jugadora que fa poques errades i amb una gran forma física.

Amb un 1-0 en contra començava el primer set, demostrant la jugadora argentina per què havia arribat a la final, on sense cap errada i portant Raquel al límit, li va provocar errors i va acabar imposant-se en el joc.

Raquel va guanyar el seu servei, fent un bon joc i empataria el partit. Després va continuar el tercer joc, que en la mateixa dinàmica de seguretat, l’argentina el va guanyar ficant-se amb un 2-1 d’alt.

A partir d’aquest moment de partit, Raquel va fer un canvi substancial en el seu joc, en veure que fins ara no li feia mal a la rival, i li costava molt fer punts, va començar a canviar, soltant el braç i alliberant-se dels nervis inicials propis de la final, i a poc a poc va desplegar el seu millor tenis fins ara en el campionat.

Raquel va traure a un gran nivell, fent algun eix i molts punts de segon servei, destacant que no va fer cap doble falta en el partit. La dreta va començar a fer punts creuats, en el revés li va fer tot un repertori de paral·leles, una darrere de l’altra, que a pesar de la gran condició física de l’argentina, li feia impossible arribar a restar per la velocitat de la pilota, amb deixades en la xarxa també li feia molt de mal, i sobretot, quan l’Argentina no entrava el seu primer servei i havia de recórrer al segon, allí estava Raquel, totalment armada, infligint uns colps continuats de guanyadora.

Al final, la nostra Raquel guanyaria la final amb un gran nivell de tenis, per un resultat de 6-3 / 6-1.

En dobles, Raquel feia parella en la jugadora alemanya i núm1 del torneig Joelle Lilly Sophie Steur.

El primer partit el guanyaren 6-0 /6-2 contra la letona Ksenja Rage i l’espanyola Cristina Diaz.

El segon partit seria 6-0 / 6-4 contra la polonesa Anastasia Bozova i la lituana Emilija Pranyte.

En semifinal guanyarien per 6-3 / 6-1 a la parella formada per la jugadora búlgara Yoana Konstantinova i la montenegrina Divna Ratkovic.

I en la final s’enfrontarien contra la jugadora lituana Patricija Paukstyte i l’alemanya Marie Vogt, guanyant per un resultat de 6-1 / 6-3.

Des d’ací volem felicitar Raquel González d’aquests èxits que obté amb aquest esport tan competiu i encoratjar-la a ella i a la seua família que continue lluitant perquè tots els seus somnis es realitzen i agraïm molt el que compartiu amb nosaltres tots els teus èxits, èxits que tots els castelloners i castelloneres ens alegrem molt que els aconseguisques.

Endavant!!! 😀👏👏👏👏

- PUBLICITAT -