- PUBLICITAT -

 

Raquel González és proclama Campiona individual i finalista en dobles en el torneig internacional junior celebrat a les Palmes de Gran Canàries aquesta setmana passada.

La tenista castellonera acaba d’aconseguir el seu primer títol Internacional Junior que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club de Tennis Telde de les Palmes de Gran Canàries.

PUBLICITAT

Raquel cap de sèrie número 2 del torneig, començava el seu debut jugant contra la russa Maria Andrienko, aconseguint un resultat de 6-2 i 6-3.

En la segona ronda s’enfrontaria contra la jugadora italiana Noemi Basiletti, on Raquel també s’imposaria per un contundent 6-0 i 6-2.

Ja en quarts de final la tenista espanyola Maria Soriano seria la rival de Raquel, que va començar el partit amb molta determinació i prompte es posaria el marcador 0-3 d’alt, ficant Raquel en un moment complicat de partit, el qual va fer que la castellonera reaccionara ràpidament per aconseguir la victòria per un resultat de 6-4 i 6-0.

La semifinal es presentava dura, la rival seria la nord-americana Jillian Louise Roa, un partit que la tenista de Castelló va saber resoldre desenrotllant un joc ordenat i agressiu amb un resultat de 6-2 i 6-3.

El dissabte es presentava la final, on la rival de Raquel seria la jugadora greca Athina Pitta, jugadora de colps molt rectes i durs. En el primer set la jugadora grega va ser intractable, amb uns colps molt durs i encertats, no li va donar cap opció a Raquel de contrarestar eixe joc, perdent el set per 2-6.

Afortunadament, Raquel no va abaixar el nivell de joc, es va mantenir ferma i amb convicció, condició que va provocar que la seua rival comereta més errades i desesperar-se davant els encerts de la nostra tenista, a la fi li portaria la victòria de la final amb un resultat de 2-6, 6-3 i 6-2.

En l’apartat de dobles, arribaria a la final amb la seua parella Meritxell Boix davant les rivals angleses Ella McDonald i Hannah Read, un partir llarg i dur que es va haver de resoldre en un tiebreak molt disputat i que a la fi li donaria la victòria a les jugadores angleses per un resultat de 6-4, 4-6 i 10-12.

Raquel enhorabona, lluitant com lluites de segur que els teus èxits continuaran.

- PUBLICITAT -