- PUBLICITAT -

 

La tenista de Castelló aconsegueix amb la Selecció Valenciana el campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes.

La setmana passada es disputava a les instal·lacions d’Equelite, a la localitat valenciana de Villena, el Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques. A aquestes pistes de l’ex número 1 del món Joan Carles Ferrero, acudia la tenista Raquel González com a primera raqueta de la Comunitat Valenciana després de ser la campiona de la Comunitat el passat més de maig, junt a les seues companyes Mar Ribera i Esther Romero, amb l’objectiu de competir en equip i aconseguir una bona posició dins d’aquest campionat.

La primera ronda enfrontava la Selecció Valenciana davant la Selecció de Canàries, on el resultat fou molt contundent per a les valencianes per 3-0. El mateix resultat l’aconseguien repetir als quarts de final i semifinals, davant Múrcia i Catalunya, respectivament. Pel que fa concretament als partits de Raquel, va guanyar amb molta autoritat i bon joc en tots els seus partits, enfrontant-se a les millors jugadores de cada comunitat, com per exemple la murciana Maria Paredes, una de les primeres jugadores del rànquing nacional.

PUBLICITAT

El diumenge acollia els partits per decidir la selecció guanyadora, i les valencianes tenien per rivals la Comunitat Autònoma de Madrid, que també havia aconseguit guanyar totes les seues eliminatòries amb molt bon joc. Després de dos partits disputats, sense necessitat de disputar el punt de dobles, la Selecció Valenciana aconseguia proclamar-se Campiona d’Espanya per 2-0, sent Raquel la que aconseguia el punt decisiu derrotant la número 1 madrilenya Carolina Gómez per 6-1 i 6-3.

Així doncs, la tenista de Castelló aconsegueix un nou campionat en aquesta temporada, que està deixant la tenista als llocs més alts dels rànquings, i amb un nivell complet de joc molt elevat. No sols ha estat una alegria participar en aquesta competició, pel fet d’haver estat seleccionada, sinó que el nivell mostrat durant la setmana mostra tot el bon treball que ve realitzant-se, així com poder proclamar-se de nou campiona d’Espanya, com ja ho va fer en modalitat de dobles el passat mes de juliol a Valladolid.

La pròxima parada de Raquel serà aquesta mateixa setmana, al Màster Nacional del Rafa Nadal Tour, a les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy, on la tenista acudeix com a primera raqueta del rànquing d’aquest circuit, amb la il·lusió de culminar un circuit exemplar, havent guanyat les proves de Sevilla, Valldoreix o Alacant.

Enhorabona Raquel!

Vicent Egea

- PUBLICITAT -