- PUBLICITAT -

La Castellonera Raquel González continua sumant campionats i aquest 2020 s’ha proclamat Campiona de Tennis de la Comunitat Valenciana amb la categoria de cadet.

Aquesta setmana començava el campionat de la Comunitat Valenciana Cadet a les instal·lacions del Club de Tendis Scude Nules.

Raquel, segona cap de sèrie del torneig, s’estrenava aquest dimarts jugant contra l’anglesa Libby Darley amb un resultat favorable de 6-3 6-0.

El dijous en octaus de final s’enfrontava contra la jugadora de Manises, Irene Artigas aconseguint una victòria folgada per 6-2 6-3, desenvolupant un joc ordenat i ple d’encerts.

PUBLICITAT

Ja en quarts de final l’esperava la russa Maria Andrienko en un partit a priori dur, però que a la fi del partit va suposar un contundent 6-2 6-2 per a la jugadora del nostre poble.

Les semifinals es presentaven molt emocionants, on havien passat les rondes les jugadores que demostraren millor nivell, entre elles l’Alzirenya Carmen López, jugadora de pegada molt durà i molt segura dins la pista.

Raquel en aquest partit va estar a un nivell molt alt i de fet no li va donar cap opció a la rival, anotant un resultat de 6-0 6-1, que la portava directament a la final.

Ahir diumenge, 9 d’agost de 2020 a les 9.45 h, començava la final contra la cap de sèrie número 1, la Vila-realense Lidón Amurriò, que està a un gran nivell de joc i de resultats. El partit va començar prou igualat, amb un 2-2 inicials i que a partir d’ací la nostra campiona Raquel va començar a pressionar més, aconseguint fer-se en el set per un 6-2.

El segon set va començar molt fort, la jugadora de Vila-real, va començar a soltar-se, contrarestant el joc de Raquel, amb molts bons colps, guanyant el set amb un 2-6.

El tercer i últim set, després d’una lluita duríssima per part de les dues jugadores i amb un desgast físic molt elevat, començà un 2-1 d’alt Raquel, per continuar en un 3-2 dalt, i al final, amb ment dura i amb molt bona actitud i determinació, la nostra Campiona es va fer amb el set amb un resultat final de 6-2.

Enhorabona Raquel i família, per continuar guanyant campionats, i aquest en particular per les condicions i en homenatge a tots aquells que estan o han patit el virus de la Covid-19.