- PUBLICITAT -

 

La castellonera Raquel González es proclama Campiona de l’Open Absolut Ciutat de València, celebrat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del Club Malvarrosa València Tenis Center.

La tenista del nostre poble afrontava el seu primer campionat de l’any, després d’estar dos mesos de pretemporada, aquesta vegada partia com a cap de sèrie del torneig.

El primer partit disputat dijous passat, s’enfrontaria contra la jugadora xilena Jimar Geraldine, amb un resultat 6-3 i 6-1.

En octaus de final Raquel es va enfrontar a la jugadora romanesa Sarah Tatu, on la nostra tenista faria un resultat de 6-0 i 6-2.

El dissabte ja en quarts, la rival va ser la madrilenya Claudia Martínez, on a priori es presentava un partit dur, però la nostra excepcional jugadora el va resoldre amb un 6-0 i 6-1.

PUBLICITAT

La semifinal va ser diumenge, contra la jugadora i a la vegada companya Mar Ribera de Sueca. Raquel va desplegar un gran joc, contundent i segur, que la va portar directament a la final amb un resultat de 6-0 i 6-1.
Ahir dilluns a les 12.00 h va començar la gran final, la rival va ser la croata de vint-i-un anys, Tea Pavlicic, jugadora tercera cap de sèrie del torneig i que havia desenvolupat fins eixe moment un gran joc, guanyant a totes les seues rivals en dos sets.

Els primers jocs del partit resultaren llargs i competits, amb molts bons colps per part de les dues jugadores, però a poc a poc, la fermesa en el joc de Raquel va anar imposant-se al llarg del partit, que li donaria a la fi, el triomf final per un 6-1 i 6-3.

Moltes felicitats Raquel, tot Castelló està orgullós de tindre una cap de sèrie com tu!

- PUBLICITAT -