- PUBLICITAT -

 

Raquel González aconsegueix el doblet de tenis en els campionats absoluts de la Comunitat Valenciana 2019.

La jugadora del nostre poble Raquel González, de tan sols 15 anys, s’ha proclamat aquesta setmana campiona de la Comunitat Valenciana per partida doble en la categoria Absolut Femení Individual i Dobles, que s’han disputat al Club de Tenis Carlet.

Raquel i la seua companya Mar Ribera disputaren aquest divendres la final en dobles femení contra la parella de Castelló de la Plana, Carmen Llopis i Alba ferreres, aconseguint la victòria per 6-2 i 6-1.

PUBLICITAT

Pel que fa a la competició individual, Raquel va començar la setmana disputant dimecres el seu partit contra la jugadora de Castelló, Carmen Llopis, aconseguint la victòria per 6-1 i 6-3.

Dijous li tocava jugar contra Lidón Amurrio, jugadora de Vila-real i molt competitiva. Per sort i amb molt bon joc, Raquel despatxava el partit en un contundent 6-1 i 6-0.

La semifinal es presentava molt dura, ja que s’enfrontava a la tennista d’Alacant Judith Perelló, de 17 anys, jugadora molt complicada i amb grans qualitats. El partit es va iniciar amb un 3-0 en contra, amb un gran nivell de la rival, però a poc a poc Raquel va saber contrarestar aquest inici, i va acabar imposant-se en el resultat final per un 6-4 i 7-6(2).

La final no podia començar de pitjor manera el dissabte, ja que el dia començava amb un vent molt fort. Es va disputar el partit amb la impossibilitat de controlar la pilota per la força del vent. A més, el marcador del partit es posava 2-0 i 30-15 per la rival Lucia Cortez, top 28 d’Espanya absolut, amb 19 anys d’edat. Va ser quan en eixe moment l’equip arbitral va decidir ajornar el partit per al diumenge, ja que era impossible jugar a tenis amb eixes característiques climatològiques.

En la represa de la final, el diumenge, Lucia va entrar molt més encertada a la final, i va ficar ràpidament el marcador en 4-0, mentre Raquel tenia series dificultats de contrarestar el joc de la rival.

Aleshores, i mostrant el gran moment de preparació amb el qual ha afrontat aquestes últimes setmanes, la reacció de Raquel va ser mol contundent, aconseguint guanyar 10 jocs seguits girant el marcador en un 7-5 i 4-0, que a la fi acabaria guanyant la final pel resultat de 7-5 6-3.

Així doncs, Raquel González encadena dues setmanes consecutives aconseguint el triomf final en les competicions disputades, donat que la setmana anterior aconseguia la victòria al Mutua Madrid Open sub-16, disputat a Mallorca a les instal·lacions de la Rafa Nadal Academy, i aquesta amb el triomf incontestable a aquest campionat de la Comunitat Valenciana Absolut, tant en dobles com individual, que situa Raquel com una de les millors raquetes nacionals del moment.

- PUBLICITAT -