- INFORMACIÓ -

 

No tardarà molt de temps en passar, i aquest tipus de trobada, acabarà sent una cosa tradicional, arribarem a pensar que s’ha fet tota la vida, arribarem a no recordar qui foren els qui la van començar, però, dóna igual, ací estem, els qui hem complit o complirem 60 anys, al llarg de tot aquest any .

PUBLICITAT

Gràcies a les xarxes socials, comunicar-se és senzill hui en dia, i la majoria dels de la quinta ja estan agrupats en Whatsapp, aconseguir el llistat de tots els components és francament difícil per diverses raons, una d’elles és la de la possibilitat d’incomplir amb la llei de protecció de dades, ningú ens donarà un llistat, sols cap confeccionar-lo nosaltres mateixos, i per això vos proposem, (perquè entre altres coses és necessari confeccionar-lo) complimentar el qüestionari autoemplenable que acompanya a esta noticia, per ser fet voluntàriament, no es pot caure en cap il·legalitat.

El qüestionari compté un últim apartat, el de les observacions. En eixe lloc indicareu, si sou nascuts fora de Castelló, si ho sou però visqueu fora, si la inscripció és d’una altra persona diferent a la que l’emplena, o si proposeu algú perquè creieu que hauria de estar en el llistat.

Cal que tinguem especialment clar, que en el llistat sols figurarà qui voluntàriament vulga estar, ningú està obligat, estos esdeveniments són per a gaudir i celebrar els nostres primers seixanta anys….

Piqueu damunt de la imatge per accedir al formulari.

Piqueu damunt de la imatge per accedir al formulari

Quinta del 59

- PUBLICITAT -