- PUBLICITAT -

 

Nou dia de ponent i de temperatures altes

No porta res de bo. Fa quasi impossible que ploga perquè acompanya fronts de núvols que arriben desgastats i eixuts al País Valencià.

Alguna albada i posta encesa amb colors rogencs i grocs i poc més, però la natura és molt llesta i el fa servir de vegades per tal que els arbres vagen perdent la fulla.

PUBLICITAT

Ja portem un parell de dies havent de suportar-lo i encara ens queden un bon grapat de dies amb vents de component oest. Uns dies bufarà de ponent i altres de mestral vents que les temperatures pugen i baixen en funció de la seua direcció.

Hui es deixarà sentir de mestral al nord on l’ambient serà més fresc mentre que al centre i al sud dominarà el ponent i les temperatures es mantindran tan altes com les d’ahir.

A primera hora encara quedaran alguns núvols mitjans i alts al sud, però serà el sol qui acabe imposant-se per tot arreu.

Demà dijous ens arribarà un nou front des de l’interior de la Península que mantindrà altes les temperatures (fins i tot podran pujar) i a penes podrà deixar ruixats dèbils a les comarques del nord i de l’interior.

Caldrà abrigar-se més el cap de setmana quan els termòmetres marquen temperatures més pròpies per l’època en deixar-se sentir el vent un poc més del nord. Bufarà de mestral deixant l’ambient més fresc i antipàtic sobretot al nord del País Valencià.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -