- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Primer que res volem ressaltar que Castelló notícies NO és un mitjà institucional de l’Ajuntament de Castelló, aquest és titular dels seus propis mitjans d’informació.

PUBLICITAT

Castelló Notícies és un mitjà digital, privat i  independent, d’informació, opinió i participació del poble del Castelló més llarg que redó, propietat de Juan José Puertos, membre de l’entitat Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians (AMIC-Valencians) i, des de 2022, adscrit al grup  de comunicació La Veu del País Valencià.

Castelló Notícies és un canal digital local que treballa per fer poble i per defendre el dret humà a la llibertat d’expressió, on tenen cabuda totes les opinions i informacions que sense faltar el respecte a cap persona, entitat i institució pública tinguem a bé fer-nos arribar.

Castelló Notícies  té tot el dret a publicar una notícia-broma el dia dels Sants Innocents, una broma que a la vegada pensem que recull una preocupació i reivindicació social respecte als grans canvis en la circulació de trànsit pels carrers del poble, que moltíssima gent comenta en persona i per les xarxes socials, i pensem que l’Ajuntament no ha consensuat amb el veïnat.

Castelló Notícies forma part de la diversitat i pluralitat digital, i interactua en internet a través del seu web i xarxes socials. Amb intenció de contribuir a fer de Castelló un poble més solidari i participatiu, a fer el bé comú de la nostra comunitat humana local, a destacar les xicotetes coses que ens caracteritzen, a donar veu a tots els col·lectius, organitzacions i persones que ens ho sol·liciten i com no a normalitzar el valencià en l’àmbit dels mitjans de comunicació.

Els continguts que es publiquen en Castelló Notícies són responsabilitat nostra, reiterem que som un mitjà privat, local i independent.

Article relacionat i publicat en el 2018, Qui Som

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.