- INFORMACIÓ -

 

El Passat cap de setmana es va celebrar a Alginet la fase final del I Trofeu federació de nivells modalitat lliure organitzat per la federació Valenciana de patinatge junt amb el CPA Alginet.

PUBLICITAT

A la fase final es donaren cita els vint millors classificats de la fase inicial en cada nivell, en total més de 1000 participants de tota la Comunitat Valenciana lluitaven per fer-se un lloc a la final.

Del club de patinatge de Castelló, aconseguiren el pas a la final, nou patinadores en tres nivells diferents de les quals quatre d’elles feren pòdium i huit aconseguiren el pas directe al següent nivell.

Lucia Guerrero, Naia Mateu i Gemma Andrés es proclamaren campiones en els nivells 3, 4 i 5 i Gema Gilabert fou subcampiona en nivell 5.

D’altra banda en la modalitat solodance Vera Sánchez-elvira fou campiona en nivell 2 i Thays Val i Carla Mongort aconseguiren el pas directe.

Enhorabona a totes elles i a l’entrenadora del club Iris Espert per l’esforç realitat i els magnífics resultats aconseguits en aquest trofeu en l’àmbit autonòmic.

- PUBLICITAT -