- PUBLICITAT -

 

Assistírem ahir diumenge a una molt bona partida al trinquet de Castelló, de roig i com a equip local Vicent i Murcianet contra Moltó i Raul, equip de Barxeta que lluïa la samarreta dels blaus. Si els primers es presentaren motivats, no hi ha paraules per a descriure com venien els blaus.

Fotos: Valerià Benetó

Una partida renyida, amb quinzes espectaculars, llargs i molt disputats, el Val, com si pesara, anava de rojos a blaus… i de blaus a rojos… semblava que no el volien, s’escapava com l’aigua entre les mans, igualtat en joc que no reflectia el marcador 0 a 15 a favor dels blaus que acariciaven no sols la victòria sinó la classificació també, i en açò, el que anava per a sabatera dona un volt, no per inesperat sinó per la dificultat, però açò és un joc, que se sap com comença, però només val el guarisme en acabar.

PUBLICITAT

Amb un plantejament idèntic, continuava la partida Moltó exhibint-se, Raul ferm i segur, però Vicent de forta treta i Murcianet desbordant caràcter, portaren al marcador el 10 a 15 que portava la realitat del que estava passant, els de Castelló començaren a creure-ho, els de Barxeta, sorpresos però lluitant, i en açò arribà l’aigua, quatre gotes mal contades, el primer la seguretat del jugador i amb molt bon criteri s’ajornà per uns instants la partida.

Partida que calia acabar, si no hui demà, però en poc de temps es va reprendre, i, entretingut i disputat els rojos guanyen el joc, pinten el 15 al marcador, per a disgust dels blaus, que no poden classificar-se encara que guanyen, el percentatge afavoria a Castelló, ho sabien des d’abans de començar, per això, no soles guanyar que ho volien els dos equips, però algú portava més tasca manà, i era que l’altre no pintara eixa quantitat.

D’ací endavant ja va ser una altra història, Moltó i Raul, desmotivats, Vicent i Murcianet amb la faena feta, més relaxats, tots volien que allò s’acabara, fins i tot el públic que havia participat animant els seus i reconeixent l’entrega i l’espectacle donat, fins es varen sentir silencis que semblàvem en un concert, amb dos jocs més a favor dels blaus acabà la partida, però açò només importava a qui havia travessat.

15 per 25 guanyen els blaus; no obstant això, es classifica Castelló pel 15 aconseguit, i és que, de vegades, el Marcador que vol ser reflex fidel del que està passant, sols diu números, i aquests s’han d’explicar.

Valerià Benetó

- PUBLICITAT -