- PUBLICITAT -

 

Hui presentem amb aquest vídeo les nostres propostes relacionades amb la recuperació del patrimoni històric i la creació d’un centre cultural multifuncional.

En primer lloc, volem destacar l’important paper que el PSPV-PSOE, amb Horte al capdavant, ha assumit la sensibilització i promoció de la cultura.

Amb un profund compromís amb les nostres arrels i el nostre passat, el PSPV-PSOE treballarà activament per preservar i revitalitzar els emblemes culturals que enriqueixen la nostra identitat.

PUBLICITAT

La recuperació del patrimoni històric és una tasca que ens permet connectar amb les generacions anteriors i entendre millor d’on venim. El PSPV-PSOE ha desenvolupat un pla integral per a restaurar i conservar edificis emblemàtics, monuments i espais històrics que han estat descuidats durant massa temps.

Aquesta iniciativa no només protegeix el nostre llegat, sinó que també fomenta el turisme cultural, generant oportunitats econòmiques per al nostre poble.

Amb el lema “Amb tu, fem que passe!”, convidem a tots els ciutadans a unir-se a aquest moviment per la cultura i el patrimoni històric. És el moment de treballar junts i crear un futur per al nostre Castelló, on la cultura siga el punt de referència i font d’inspiració per a tothom.

Amb tu, fem que passe!

- PUBLICITAT -