- PUBLICITAT -

Nova data per a un projecte col·laboratiu per revitalitzar el patrimoni castelloner

CN | Aida

L’esperit del cinema d’estiu California, una relíquia de Castelló amb una rica herència cultural i històrica, renaixerà gràcies a un esforç col·laboratiu. La regidoria de Manteniment d’Edificis Públics i Patrimoni de l’Ajuntament de Castelló ha impulsat el projecte “Recuperem el California”, comptant amb una àmplia participació de la ciutadania.

Aquest espai sempre ha estat molt més que un simple cinema; ha estat un testimoni de generacions i un lloc de trobada per a la comunitat castellonenra, ple de records i històries compartides. Amb el lideratge de la regidoria sota la direcció d’Andreu Rodríguez i el suport de l’alcaldessa Horte Gómez, la intenció és que el veïnat de Castelló tinga una veu activa en aquest procés de restauració. Les conclusions obtingudes dels tallers es presentaran en una proposta que es mostrarà el:

01 de desembre a les 19.00 h, en un acte a l’emblemàtic Mercat de Castelló

PUBLICITAT

Cal recordar que el passat 6 d’octubre, aquesta iniciativa va ser presentada en un acte que va mobilitzar l’entusiasme local. A més, s’han organitzat diversos tallers participatius per a donar veu a les expectatives i desitjos de la comunitat.

Més que una simple restauració arquitectònica, el projecte “Recuperem el California” té com a objectiu adaptar aquest icònic edifici als reptes i les necessitats del segle XXI. Amb aquesta iniciativa, es preveu que el cinema d’estiu California esdevinga un espai cultural viu i vibrant, una plataforma per a la celebració d’esdeveniments i l’apreciació de l’art i la cultura.

Aquesta és una oportunitat única perquè els habitants de Castelló sàpien de primera mà com va ser la revitalització d’aquest patrimoni tan valuós. L’Ajuntament fa una crida a tots els castelloners i castelloneres per unir-se a aquesta iniciativa, que ajudarà a tornar a veure la llum un tros de la història local.

- PUBLICITAT -