- INFORMACIÓ -

 

Per redacció / AMIC

PUBLICITAT

El safrà és conegut en el món de la gastronomia a causa de la seva increïble aroma i al seu excel·lent sabor. Els extractes de safrà també s’utilitzen com a fragància en perfums i com a colorant per a teles. Però sabies que també té innombrables beneficis per a la salut?
És antioxidant, redueix els factors de risc de les malalties cardíaques, ajuda a la memòria i millora la visió en els adults. Una altra d’elles és la propietat de Millorar l’estat d’ànim i els símptomes de la depressió. El safrà és sobrenomenat l’espècia del sol” i això no sols es deu al seu color distintiu, sinó també al fet que ajuda a augmentar l’estat d’ànim de qui el consumeix.

Diversos estudis realitzats han demostrat que prendre suplements de safrà és significativament més efectiu que els medicaments per a tractar els símptomes de la depressió lleu o moderada i que una quantitat de 30 mg al dia (tant de la part dels pètals com de la dels estigmes del fil) funcionen igual que la fluoxetina, la imipramina i el citalopram, tractaments convencionals per a la depressió. I evidentment i a diferència dels fàrmacs, amb nuls efectes secundaris.

Ecocosas.com

- PUBLICITAT -