PUBLICITAT

 

Projecte creació cultural ‘Castelló som cultura’ I | vídeo I

Per tal de fomentar l’activitat creativa al poble de Castelló, l‘Ajuntament va convocar un projecte de participació amb el que pretenia donar suport als treballadors i les treballadores del sector cultural i educatiu de la localitat, a la vegada que donar resposta a les necessitats de foment de l’activitat plàstica i creativa a les llars durant aquest confinament.

Ací teniu el primer projecte: MINI-CURS DE FRANCÉS CHEZ LYDIA

El mini -curs de francés Chez Lydia són com unes pinzellades de francés per a divertir-se aprenent una nova llengua, amb diferents propostes que van dirigides a principiants i a un públic familiar*. El mini-curs de francès està compost de tres vídeos:

Vídeo 1 – Les salutations et la présentation. Aprendrem a saludar i presentar-nos en francés amb una activitat que podem fer en família, o practicar de manera individual, creant diferents diàlegs amb un grapat de paraules i frases. El taller consisteix en escriure en unes bandes de paper o cartolina les paraules i les frases del vocabulari que teniu a continuació, que després apegarem a la paret o a la finestra per anar construint diferents diàlegs.

Al document adjunt teniu totes les indicacions per seguir el curs, cada setmana publicarem un vídeo.

Per a veure el projecte Chez Lydia complet piqueu ací

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací