- PUBLICITAT -

 

Encetem una setmana d’oratge variable i insegur

CN | Jordi Payà

De menut, quan tocava tornar a l’escola, recorde que tot feia una olor diferent. S’havien registrat les primeres tronades, havien començat a baixar les temperatures… feia olor de tardor.

PUBLICITAT

Els últims anys, setembre ha sigut una continuïtat de l’estiu, de la calor, de les condicions estivals, però enguany sembla diferent. Ja hem passat una DANA i tot indica que l’atmosfera vol tornar a desestabilitzar-se a mesura que avance la setmana.

De moment no podem anunciar pluja, però tampoc oratge estable, perquè durant el matí el cel estarà més carregat de núvols al sud, on pot escapar-se alguna gota. Núvols que avançaran cap al nord, on a partir de migdia i de cara a la vesprada podran donar plugims i fins i tot alguna tronada a les muntanyes més interiors.

Demà dimarts l’oratge continuarà sent més inestable a l’interior que al sud i a la costa, on tot i els intervals de núvols no espere que ploga. Al nord i per l’interior a migdia podran registrar-se les primeres pluges i de vesprada la probabilitat de ruixats i tronades serà prou alta a totes les zones de l’interior, des de la Vall de Cofrents-Aiora fins als Ports.

A partir de dimecres la nuvolositat anirà en augment i la probabilitat de pluja també serà major. Dimecres i dijous en forma de ruixats dèbils i dispersos a la costa, i a partir de dijous a la nit tot indica que les pluges es faran més generals i de més entitat.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací