INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Recordeu que el proper dimecres 24 de juliol de 2019 de 19.30h fins a 21.00h és l’últim dia per adquirir els tiquets del sopar!!

La comparsa mora Almohades, la comparsa cristiana Contrabandistes, els festers de Santa Bàrbara i la Falla Les Moreretes, amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, ens tornem a ajuntar per formar un bon comboi al nostre barri, un barri que engrandeix la nostra festa!

Programació per al 27 de Juliol a la Plaça de l’ermita.

10h Unflables

19h ‘Tardeo’ amb xaranga

22h Sopar

PUBLICITAT

00h Discomòbil

Durant tot el dia exposició fotografia de les festes al Calvari.

Guarda’t El 27 de juliol a l’agenda, ja que vos esperem a tots a la “Festa del Calvari” a la plaça Ermita!

Enguany per sopar tenim 4 modalitats:

1. Entrepà vegetal

2. Entrepà de Llomello adobat amb ceba caramelitza i formatge.

3. Pollastre al forn

4. Tiquet de gasto (sols picadeta i beguda)

Els tiquets seran a 6 Euros i 3 Euros per a sols el ‘gasto’ i es podran arreplegar tots els dimecres a partir del 19 de Juny al casal dels festers de Santa Barbera (al costat de l’edifici Ermita), en horari de 19.30 h a 21 h.

Una de les novetats d’enguany és una exposició de fotografies sobre les festes al calvari. Tota aquella persona que tinga alguna fotografia ens la pot fer arribar del 17 de Juny al 10 de Juliol a qualsevol membre de les associacions, els dimecres al casal de Santa Barbara o enviant-la per correu a festadelcalvari@gmail.com.

També hem fet unes camisetes commemoratives de la festa del calvari, a 4 euros, on tota aquella persona que estiga interessat en portar-la té de temps fins al 10 de Juliol. Es pot acostar qualsevol dimecres al casal de Santa Barbera o a qualsevol component associació, facilitant el nom, la talla i abonant el preu de la camiseta.

Organitzadors II Festa del Calvari

I Festa Del Calvari – Fotos

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
- PUBLICITAT -