- PUBLICITAT -

 

Amb motiu de la festivitat de dia del País Valencià, À Punt prepara una programació especial que comença aquest divendres 7 d’octubre amb l’entrevista en directe al president de la Generalitat en prime time. La periodista Rosa Romero serà l’encarregada d’entrevistar Ximo Puig des del Palau de la Generalitat a partir de les 22.00 h.

El Nou d’Octubre, Dia del País Valencià, iniciarem la jornada a les 09.15 h del matí amb un programa especial conduït per Marta Ventura. Aquest espai informatiu i divulgatiu comptarà amb diferents punts de directe al llarg del territori valencià per a apropar com es viu el dia en diferents poblacions. També inclourà la retransmissió en directe del lliurament de les distincions de la Generalitat. A continuació, a partir de les 12:00 h, les càmeres mostraran la baixada de la Reial Senyera pel balcó de l’Ajuntament de València, la processó cívica pels carrers de la ciutat, i l’ofrena a Jaume I al parterre. El programa conclourà a les 14:00 h amb la tornada de la Senyera a l’Ajuntament.

En la sobretaula, a partir de les 15.45 h, s’emetrà la pel·lícula La mort de Guillem, seguida d’un especial Bona Vesprada Nou d’Octubre. A les 18:00 h, el programa connectarà amb els serveis informatius per a un avanç d’actualitat de la jornada. A partir de les 20:15 h, el programa La cuina de Morera oferirà un menú tradicional amb receptes plenes d’història.

PUBLICITAT
La Mort de Guillem

En acabar l’informatiu À Punt Notícies nit, s’oferirà la gala Les mans del Genovés des del teatre Principal de València i el documental Buscant Jaume I, que fa un recorregut històric per tots els emplaçaments que va visitar el monarca al País Valencià. L’emissió conclourà amb la redifusió de la processó cívica del Nou d’Octubre.

- PUBLICITAT -