- PUBLICITAT -

 

Programa #JoveOportunitat per a #joves entre 16 i 21 anys #senseformació

Jove Oportunitat – JOOP és un programa dissenyat i organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per a motivar i orientar a persones joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis o estan a punt de fer-ho.

L’objectiu és aconseguir que completen una FP de Grau Mitjà, però, prèviament, necessitaran d’una intervenció que treballe sobre sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida. L’eina pedagògica: el coaching actitudinal, en grups d’entre 10 i 15 participants on comptem amb pedagogs i coachs que ajudaran a #joves i #adolescents a descobrir el seu camí per millorar la seva qualificació i accedir a una ocupació de qualitat i sostenible en el temps.

El programa els proporcionarà orientació sobre les diferents famílies professionals de la FP, des d’un enfocament pràctic, visitant empreses, on els mostraran el treball real al qual porta cada titulació de la FP i puguen descobrir la seua vocació.

Per a aquelles persones joves que no hagueren acabat l’ESO, JOOP els ofereix un mòdul de formació acadèmica per a preparar la prova d’accés a la FP de Grau Mitjà.

PUBLICITAT

Si penses que aquest programa és per a tu o coneixes algú que estiga interessat pots demanar més informació al 96 245 21 00 pregunta per Andrea (Tècnica de Jovenut) o escriu a joventut@castellosom.com.

T’esperem‼ #Joop #Alejoop

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací