- INFORMACIÓ -

 

Què és ‘Jove Oportunitat’ (JOOP)?

PUBLICITAT

Som un grup de 15 joves, entre 16 i 21 anys, que ens reunim cada mati en un aula de l’Ajuntament, amb el nostre ‘coach’. Allí parlem de moltes coses, de les que mai havíem parlat al institut.

Volem alliberar-nos de les etiquetes que altres ens han posat. Descobrirem què volem fer amb el nostre futur. Aprendrem a creure en nosaltres mateixos i a prendre les rendes de la nostra pròpia vida.

I a més, farem eixides amb autobús: per a visitar empreses, per a participar en activitats esportives i culturals, per a descobrir quines coses s’estan fent en el nostre municipi i en altres llocs de la Comunitat Valenciana. Al final, un ‘viatge de fi de curs`’ servirà per a celebrar tot el que s’ha aconseguit i per a gaudir del temps en companyia dels amics.

Quan comença JOOP?

A mitjan febrer. Tindrem sessions de 4 hores cada matí. Fins a juny. I després ens reunirem una vegada al mes durant 6 mesos, per a retrobar-nos i veure com li va a cada un de nosaltres, com estem posant en marxa el projecte de vida i el projecte professional que construïm en JOOP.

Cartell JOOP Manuel

Com m’apunte a JOOP?

Pregunta al teu ajuntament pel Programa Jove Oportunitat, del Institut Valencià de la Joventut. L’Ajuntament col·labora amb l’IVAJ per a seleccionar els joves Joopers de cada municipi.

Per a més informació vine a informar-te al CIJ de la Pobla Llarga o Manuel.

Cartell JOOP de La Pobla Llarga

- PUBLICITAT -