- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló, té previst la contractació, de persones joves desocupades, en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en el marc de la Resolució de 14 de Juliol de 2021, del director general de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per la qual es convoca per a l’exercici 2021 el Programa d’Incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. PROGRAMA EMPUJU 2021.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció hauran de complir els requisits següents:

Inscripció com a desocupat en LABORA

Ser menor de 30 anys

Adequació professional als llocs oferit

Les ocupacions de les persones a contractar per a cobrir algun dels llocs oferits als diferents departaments de l’Ajuntament són les següents:

PUBLICITAT

1 lloc de Tècnic A2 amb el Grau de Comunicació Audiovisual.

2 llocs d’Administratius /ves

El procés de selecció s’ajustarà a la instrucció del director general de LABORA relativa al procediment de selecció de persones joves en el programa d’incentius a la contractació de persones joves per entitats locals, dins del marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu. (Convocatòria EMPUJU 2021).

Per a més informació, els interessats hauran de dirigir-se, a l’Ajuntament abans del 8 d’octubre de 2021.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací