- PUBLICITAT -

Inicien les Festes de Castelló 2024 amb la Proclamació dels Festers Majors i Festers 2024 i l’elecció dels Festers Major

CN | Aida

Amb un esperat esdeveniment carregat d’emoció, el poble de Castelló donarà el tret d’eixida al primer acte oficial a les seues festes del 2024 amb la Proclamació dels Festers Majors i Festers 2024 i l’elecció dels Festers Major. És un acte emblemàtic que marcarà l’inici d’una celebració plena de color, música i devoció cap a les festes majors del poble.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

La cita, que promet ser una vesprada inoblidable, tindrà lloc el pròxim dissabte 4 de maig a les 20 h, i es desenvoluparà a l’Auditori REX, un escenari que acollirà amb orgull aquest primer acte oficial de les festes de Castelló.

Durant la Proclamació dels Festers Majors i Festers, es farà l’elecció dels qui tindran l’honor de representar al poble en aquestes festes, una responsabilitat que recaurà en uns pocs, però que és compartida per tots els castelloners i castelloners, que viuen aquestes celebracions amb intensitat i passió.

Els pares des festers i festeres del 2019

La Proclamació dels Festers Majors i Festers del 2024 promet ser un esdeveniment inoblidable, que marcarà el començament d’unes festes plenes d’emocions i moments únics.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací