- PUBLICITAT -

 

La vesprada d’ahir ens va deixar registres de pluja importants i alguns problemes per la intensitat de la precipitació i hui també comencem el dia atents a les pluges que afectaran la franja costanera i el prelitoral, on l’Aemet manté l’avís taronja al nord i el groc al centre i al sud del País Valencià per pluges intenses o persistents.

El mapa ens mostra on ha plogut més les últimes hores fins a la passada mitjanit.

Pense que les pluges més abundants es registraren cap a la meitat nord, on hem d’anar molt amb compte amb els registres i la intensitat de la pluja, perquè hi pot haver problemes.

Demà dimecres no cal fer massa plans per ser festiu, ja que toca un dia de pluja. Sobretot a la costa, on l’avís meteorològic continuarà vigent fins entrada la vesprada.

Pluges intenses i persistents durant bona part del matí, que de vesprada tindran continuïtat en bona part de la meitat sud.

La segona part de la setmana no tindrà res a veure amb l’oratge d’aquests dies, perquè dijous s’imposarà el sol i pujaran les temperatures, i tant divendres com el cap de setmana es mantindran les mateixes condicions.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -