- PUBLICITAT -

En el marc de la igualtat i la inclusió, des de l’Ajuntament s’està realitzant el I Pla d’Igualtat municipal. La primera fase en l’elaboració del Pla és el diagnòstic, un treball de recerca i investigació que ens mostra quina és la situació de la població i cap a on hem de dirigir les propostes i les accions del pla. Aquesta primera fase la va portar a terme Joan Sanfèlix, el qual, el passat 26 d’Abril la va presentar al Saló d’Actes de la Reial Séquia Escalona (ací es pot consultar la notícia de la presentació: elmiragall.org/noticia.

La segona part del Pla d’Igualtat és la realització dels objectius i les accions per cada àrea a tractar, es tracta de pensar mesures per a l’educació, l’urbanisme, la cultura, les festes, etc. per a pal·liar els punts febles i reforçar els punts forts que té la localitat en matèria d’igualtat de gènere. Aquesta tasca s’ha de portar a terme amb la col·laboració de tota persona castellonera.

PUBLICITAT

Per aquest motiu pengem el diagnòstic, perquè qualsevol puga informar-se de la situació del poble i tinga les ferramentes per a proposar les solucions pertinents. Així doncs, es van a anar realitzant jornades i grups de discussió per àrees on preguem la vostra participació. Tanmateix us deixem un correu electrònic per a aquelles persones que prefereixen fer els seus aportaments per escrit: igualtat@villanuevadecastellon.es

Esperem que disfruteu de la lectura i s’animeu a participar en la creació d’un poble més igualitari i adaptat a les demandes de la societat.

Sandra Villajos Girona, becària del projecte “Avançant cap a la Igualtat”.

Font: ElMiragall.org

- PUBLICITAT -