INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Us presentem un nou espai dins de la categoria de fotografia ‘fotos nostres’.

Com el seu propi títol indica aquesta secció inclourà aquelles imatges en els quals les fotografies seran les protagonistes i fil conductor serà Castelló, el seu entorn i la seua gent amb la finalitat d’entrellaçar-lo amb nosaltres per a contar-nos històries.

Volem que compartisques amb nosaltres fotografies de llocs que estan al nostre entorn i que el pareguem excepcionals, d’aquell paratge que tantes vegades visites i que t’emociona, d’aquell racó que t’agrada tant i sense adonar-te fa que et relaxes, de tot allò que té un significat especial per a tu. I per descomptat volem compartir amb tu les emocions que et produeixen en fer-les i veure-les.

 

De què ens serveix prendre una imatge si no la compartim i mostrem la història que l’acompanya?

PUBLICITAT

Podeu enviar les fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Qualsevol dubte o ajuda que necessiteu no dubteu a preguntar. Podeu fer les vostres preguntes en l’espai de comentaris o fer-les privades a través del correu info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us deixem a continuació uns exemples del que volem que es publiquen en aquesta secció:

 

Ara ja pots sentir-te lliure de mostrar-nos amb tot luxe de detalls, amb fotografies, tots aquests llocs que ens queden per descobrir de Castelló i la seua gent de la vostra mà.

Redacció CN


- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací