- PUBLICITAT -

 

A causa de la cancel·lació de la Marató de València, en el que teníem gran representació del club, hem posat en marxa una marató no competitiva amb l’objectiu de passar-ho bé, deixant a banda les marques personals. Aquells interessats en participar disposaran d’entrenaments específics (presencials i a distància), a més de seguiment per part dels entrenadors del club i resolució de dubtes tant per part dels entrenadors com dels veterans maratonians del club, per a poder finalitzar els 42km amb garanties.

Es tracta d’un recorregut circular, amb eixida i meta al poliesportiu de Castelló, passant pels pobles del nostre voltant (La Pobla Llarga, Sant Joanet, Rafelguaraf, Manuel, Senyera…). Pràcticament tot el recorregut serà per camins d’horta, evitant en tot moment carreteres o zones de risc.

PUBLICITAT

Com que no es tracta d’una competició, el recorregut no estarà tancat al trànsit, però tindrem companys del club fent-nos de suport tant en bici, en cotxe, acompanyant-nos durant uns quilòmetres correguent o avituallant-nos.

Hi haurà samarreta i medalla finisher i en finalitzar la prova farem el dinar Social del club.

La participació està restringida a membres del Club Multiesport El Castellet, si estàs interessat/ada en participar contacta amb nosaltres perquè t’informem de com pots unir-te al club i formar part d’aquesta gran família.

Si ja eres membre i vols inscriure’t (tant per a participar, com de suport), pots fer-ho a través del següent formularihttps://forms.gle/YeF9QoobA7wqizUj9

#FentClub #AmuntCMEC

Club Multiesport El Castellet

- PUBLICITAT -