- PUBLICITAT -

Carles Fenollosa ofereix una visió reveladora de la història i identitat valencianes en una presentació literària amb arrels a la INMAVI

CN | Aida

Ahir, divendres 19 d’abril, va tenir lloc a Castelló un esdeveniment literari que va cridar l’atenció dels amants de la cultura i la literatura sobre la llengua valenciana. L’edifici de la INMAVI va obrir les seues portes a les 19.30 hores per acollir la presentació del llibre ‘Irreductibles’, de l’autor Carles Fenollosa.

L’autor Carles Fenollosa

‘Irreductibles’ és una obra que ofereix una visió històrica de la situació de la llengua i la cultura valenciana al llarg dels segles. L’autor, Carles Fenollosa, pren com a base per al seu llibre una realitat evident: els valencians, en general, no tenim massa clar el que som perquè no tenim massa clar el que hem sigut. Aquesta obra intenta solucionar aquesta mancança de coneixements.

El llibre ofereix una aproximació a la història de la llengua i la cultura valencianes, connectant els esdeveniments històrics amb la creació literària i explorant les fluctuacions en l’ús i el prestigi de la llengua al llarg del temps.

PUBLICITAT

La presentació que va estar conduïda per Richard Garrigues, va estar carregada d’emoció i entusiasme, i va reunir a una audiència interessada en la identitat i la història del poble valencià. El to de l’explicació del llibre es va descriure com a didàctic, interessant, en algun moment trepidant i completament narratiu, fent de la presentació una autèntica aventura.

Richard Garrigues

Amb ‘Irreductibles’, Carles Fenollosa ofereix una obra amena que aborda el tema de la llengua i la cultura des de diverses perspectives, fomentant la reflexió col·lectiva i la comprensió de la nostra identitat com a poble. Aquesta obra convida a una profunda reflexió sobre el passat, el present i el futur dels valencians, i es presenta com una eina essencial per entendre i valorar la nostra història i les nostres possibilitats com a col·lectiu.

Àlbum de fotos de la presentació de Joanjo Puertos

19042024-Llibre 'Irreductibles' de Carles Fenollosa_6

- PUBLICITAT -