- PUBLICITAT -

 

El pròxim dissabte dia 28 de gener a les 22.00 h tindrà lloc l’acte de Presentació i Exaltació de la Fallera Major de la Falla l’Almenà al Teatre Ideal de Castelló.

María González Fons, fallera Major 2023 en la seua demanà.

La presentació de María González Fons fallera Major de la Falla L’Almenà per aquest any de segur serà per a ella i tota la comissió una experiència plena d’emoció i sentiments. La triada per a representar la Falla per a l’exercici 2023, és una important decisió que va prendre i que li fa molta il·lusió viure aquests pròxims mesos.

La presentació, que tindrà lloc a l’emblemàtic Teatre Ideal de Castelló, comptarà amb la presència no sols dels membres de la falla, també com és de costum autoritats, falles invitades i públic assistent que els agrada viure de prop la festa de les Falles.

PUBLICITAT

María, ens expressa la seua alegria i agraïment en ser triada per a aquest gran honor. “És un somni fet realitat per a mi i espere poder representar de la millor manera la meua falla i la festa de les Falles”, ens va dir emocionada.

De segur que la presentació estarà plena de moments emotius, des de la imposició de la banda de Fallera Major fins al lliurament del ram de flors i el quadre acreditatiu del nomenament.

Esperem que el públic assistent gaudisca i s’impregne de l’emoció en veure María i la seua cort d’honor desfilar per pati de butaques amb els seus vestits tradicionals, sens dubte, aquesta presentació deixarà una inesborrable experiència plena d’emocions i sentiment.

- PUBLICITAT -