- PUBLICITAT -

CN | Aida

El passat divendres 26 d’abril, els veïns i veïnes de Castelló van tenir l’oportunitat de participar en una conferència organitzada pel Grup d’Intervenció Comunitària de Castelló–La Fundació. L’esdeveniment va incloure la presentació del nou llibre de Leo Giménez, titulat “El valencià, és fàcil 2”, una obra que explora qüestions rellevants sobre la naturalesa del valencià en l’actualitat.

Leo Giménez, conegut pel seu treball com a tècnic lingüístic, columnista i defensor apassionat del patrimoni lingüístic valencià, va dirigir la conferència amb el tema “El valencià, ¿continua sent fàcil?”.

PUBLICITAT

Després de la publicació dels seus dos llibres anteriors sota el mateix títol el 2016 i el 2021, Leo va explorar si el valencià encara manté la seua reputació de ser una llengua accessible. A través d’exemples pràctics i la seua pròpia experiència, va abordar qüestions fonamentals sobre les raons de la percepció de la complexitat del valencià i com aquesta es pot superar.

Leo Giménez

Xavier Martí, conegut per la seua tasca en l’àmbit lingüístic, va presentar a Leo al públic, destacant la seua contribució significativa al camp filològic i al debat sociolingüístic actual. La presentació va oferir als assistents una oportunitat per connectar amb la perspectiva de Leo sobre la llengua valenciana i reflexionar sobre el seu paper en la societat contemporània.

Xavier Martí

La presentació del llibre de Leo Giménez va ser un èxit, reunint a un públic interessat a explorar i comprendre millor la complexitat i la riquesa de la llengua valenciana en l’actualitat. A més, la presència de Leo va proporcionar una visió única i perspicaç sobre el tema, consolidant encara més la seua reputació com a autoritat en la matèria.

Leo Giménez: «El valencià, és fàcil 2» llibre

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací