- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

En un esdeveniment culinari excepcional, Lucía Murillo Francés, castellonera i propietària del Llibrell i coautora del llibre “La Cuina del Consolat de Mar”, convida a la ciutadania castellonera a un viatge de sabors que abraça 750 anys de tradició i innovació

CN | Aida

Serà el pròxim dijous 30 de novembre a les 19.00 h, el Restaurant el Llibrell (Ca Lucía), Plaça País Valencià 8, Castelló.

Restaurant el Llibrell (Ca Lucía)

El Consolat de Mar, institució amb 750 anys d’història dedicada al comerç internacional, és el punt de partida d’aquesta obra culinària única. Amb la participació de Miquel Calent de Mallorca, Sergi de Meia de Barcelona i la mateixa Lucía Murillo com a representant valenciana, el llibre ofereix un recorregut per la rica història del comerç marítim a través de les delicioses creacions de la cuina.

PUBLICITAT

Amb una introducció brillant de la historiadora Isabel Lugo, aquest llibre no només narra la història del Consolat de Mar, sinó que també explora com aquesta institució ha influït en la gastronomia mediterrània. Les receptes presentades fusionen tradició i modernitat, destacant els productes que el comerç internacional ha portat a les nostres terres al llarg dels segles.

Una oportunitat única per a tots els amants de la cuina d’explorar sabors ancestrals i contemporanis. No us perdeu la presentació d’aquesta joia culinària el dijous vinent al Llibrell, on la història, la cultura i la gastronomia es troben per crear una experiència inoblidable.

Fernando i Lucía ens esperem a tots i totes el proper dijous al Llibrell.

- PUBLICITAT -