- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest divendres 19 d’abril, Castelló acollirà un esdeveniment literari: la presentació del llibre ‘Irreductibles’ de l’autor Carles Fenollosa. A les 19.30 hores, l’edifici de la INMAVI obrirà les portes per a rebre als amants de la literatura i la cultura valenciana en aquesta jornada tan especial.

Carles Fenollosa
Carles Fenollosa | Foto: Daniel García-Sala

‘Irreductibles’ és molt més que un llibre; és un viatge a través de la història de la llengua i la literatura dels valencians. Amb un pròleg magistral a càrrec de Vicent Baydal, l’autor ens condueix a través de les vicissituds i les variacions del sentiment de la singularitat valenciana al llarg dels segles. Aquesta obra busca abordar la manca de claredat sobre la identitat valenciana, oferint una visió única i enriquidora de la nostra cultura.

Portada del llibre

A través d’un assaig apassionant, Carles Fenollosa ens connecta amb la riquesa de la història lingüística i literària dels valencians. Explorant les fluctuacions en l’ús i el prestigi del valencià al llarg del temps, l’autor ens ofereix una comprensió més profunda dels moviments literaris i artístics que han marcat la nostra cultura.

No deixeu passar aquesta oportunitat de ser part d’un esdeveniment tan significatiu per a la nostra comunitat. Aquest divendres, sumeu-vos a la presentació del llibre ‘Irreductibles’ i deixeu-vos captivar per la riquesa de la nostra història i la nostra cultura.

PUBLICITAT

Ressenya de la Veu dels Llibres

‘Irreductibles’, de Carles Fenollosa: el llarg camí entre el que érem i el que som, per Silvestre Vilaplana

El to de l’explicació és didàctic, divertit en ocasions, completament narratiu, la qual cosa ajuda a veure el llibre com el que en realitat és: una aventura. L’aventura d’una llengua i d’una cultura… un llibre per al debat, per a la reflexió, per a prendre posició, per a no estar-hi d’acord de vegades, per a opinar, per a entendre la posició dels altres, per a aprendre dels errors, per a perdonar també… continuar llegit a La Veu dels Llibres

- PUBLICITAT -