- PUBLICITAT -

Un Retrat Íntim d’una Época de Lluita i Vida

CN | Aida

Es presenta a Castelló el llibre editat per Reclam Editorial ‘Entre Gossos i Llops‘, obra de l’autor Ramon Torres, el qual ens ofereix una immersió profunda en els entramats de la vida d’un home excepcional, José Llinares Beltran. A través d’aquest relat fascinant, descobrim la vida i les vicissituds d’un maquis, teixides amb detalls captivadors i relats testimonials que reflecteixen la complexitat i la profunditat de l’experiència humana.

La trama d’aquest llibre, que s’enfoca en els fets reals i les vivències autèntiques del protagonista, ens transporta entre els límits subtils que separen la llibertat de la seguretat. A través dels detalls meticulosos i les perspectives diverses, l’autor ens convida a reflexionar sobre les intricades dualitats de la vida quotidiana, tal com ho fan els homes i les dones que es veuen obligats a navegar entre el confort de la llar i les incerteses del món exterior.

Portada del llibre

Ramon Torres, l’autor d’aquesta obra, és un resident de la Pobla Llarga, que ha dedicat la seua vida al treball i al gaudi dels xicotets plaers de la vida. Amb la seua prosa elegant i evocadora, ens transporta als racons més recòndits de la nostra ànima i ens convida a explorar els racons més foscos i lluminosos de la condició humana.

No us perdeu l’oportunitat de descobrir aquesta obra que captura l’essència de la lluita, la vida i la humanitat en la seua màxima esplendor. Esteu convidats acompanyar-nos a la presentació del llibre ‘Entre Gossos i Llops‘, que tindrà lloc el pròxim dijous 11 d’abril a les 19.30 hores a l’edifici de la Inmavi.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -