- PUBLICITAT -

Un retrat íntim d’una època de lluita i vida

CN | Aida

A Castelló, es va presentar ahir el llibre ‘Entre Gossos i Llops‘, editat per Reclam Editorial i escrit per l’autor Ramon Torres. L’acte va estar molt bé, amb una assistència d’unes 40 persones que van omplir l’espai preparat amb expectació i interès. L’autor va captivar l’audiència amb una explicació molt ben articulada i interessant sobre la vida del protagonista, José Llinares Beltran, oferint una immersió profunda en els entramats de la vida d’un home que va tindre una vida complicada. Va destacar la riquesa del relat, teixit amb detalls captivadors i relats testimonials que reflecteixen la complexitat i la profunditat de l’experiència humana. L’acte va estar presentat per Bryan Richard.

A més, en el mateix edifici, acull fins al 29 d’abril una exposició, ‘Prietas La Filas’ que contrasta molt amb el llibre ‘Entre Gossos i Llops’ de Ramon Torres i que abordava la vida cotidiana durant el Franquisme. Durant quasi quatre dècades, Franco va dirigir un règim autoritari que ha deixat una empremta profunda en la societat espanyola actual. A través d’objectes, l’exposició analitza els mecanismes d’adoctrinament, la propaganda i la construcció d’una memòria nacional basada en els pilars de la Falange, l’exèrcit i la religió. L’objectiu principal és mostrar l’adoctrinament d’aquest període històric, especialment a les generacions nascudes en Democràcia, per comprendre millor les conseqüències del franquisme en l’Espanya actual.

PUBLICITAT

CN va estar allí i va fer un grapat de fotos, ací baix podeu veure una galeria de l’exposició ‘Prietas La Filas’ i un altra de la presentació del llibre ‘Entre Gossos i Llops’ de Ramon Torres.

Expo Prietas La Fila - Franco 2024 01

Llibre Entre Gossis i Llops - Ramon Torres 2024 01

- PUBLICITAT -